Amer Shipping

Kantoor.11.JPG
Loading…

Bedrijfsprofiel: 

Amer Shipping is een gerenommeerd internationaal scheepvaartbedrijf en bevrachtingskantoor actief in heel Europa. 

Amer Shipping neemt/biedt alle soorten transportmogelijkheden aan: zand, grind, kalksteensplit, kolen en erts, constructies etc.

De vloot is samengesteld uit schepen en duwbakken van de eigen rederij, schepen waarin geparticipeerd wordt en vaste relatie schepen, nu zo'n 35 in totaal. Ook varen binnen de eigen rederij schepen die voor de handel zijn bestemd. 

De kracht van het familiebedrijf wordt verklaard door de grote eigen inbreng van de aangesloten schippers. In overleg met hen worden projecten al dan niet aangenomen, bekeken of het tarief haalbaar is, of de omloopsnelheid en tarief op elkaar zijn afgestemd etc. Daar vindt dan een constante feed-back op plaats zodat beide partijen weten hoe zo'n project verloopt en hoe vervolgzaken moeten worden aangepakt. 

De medewerkers van Amer Shipping hebben productkennis en know-how van internationale rivieren en kanalen. Kwaliteit, service, flexibiliteit, bereikbaarheid, betrokkenheid en (commercialiteit het kunnen onderhandelen t.b.v. een concurrerende vrachtprijs) zijn sleutelbegrippen voor Amer Shipping. 

Dit maakt Amer Shipping tot een betrouwbare vervoerspartner voor alle betrokkenen.

Missie: 

Het bieden van flexibele en concurrerende logistieke mogelijkheden en oplossingen. 

Visie: 

Amer Shipping biedt volledige betrouwbaarheid en optimale know - how in haar vak.