Logo Amer Shipping
Icoon pijl links
Over ons

Amer Shipping

Amer Shipping bevrachting

In 1996 is Peter Buijks Amer Shipping gestart met als doel zijn zakenrelaties de beste binnenvaart oplossingen te bieden. Amer Shipping is uitgegroeid tot een grote internationale speler in de binnenvaart- en supply-chain logistiek, echter met behoud van de kernwaarden van een familiebedrijf. Persoonlijk contact waarbij onze klanten centraal staan!

Als exclusief bevrachter van de duurzame vloot van Amer Schifffahrt AG, tezamen met de Gaat niet Bestaat niet mentaliteit, biedt deze rederij veel flexibiliteit voor onze klanten. De rederij vloot wordt bijgestaan door een grote particuliere vloot. Deze relatieschepen zijn jarenlange partners van de organisatie. Samen het team van ervaren bevrachters worden de meest economische en efficiënte keuzes voor het transport gemaakt.

De medewerkers van Amer Shipping hebben productkennis en know-how van internationale rivieren en kanalen. Daarnaast zijn wij ook actief in overzeese transporten van container- en bulkladingen aangevuld met een breed netwerk in diverse internationale zeehavens. Wij verzorgen "door-to-door" transporten waarbij onze klanten het vertrouwen hebben dat hun producten zonder zorgen van A naar B gaan.

Kwaliteit, service, flexibiliteit, bereikbaarheid, betrokkenheid en commercialiteit, het kunnen onderhandelen t.b.v. een concurrerende vrachtprijs, zijn sleutelbegrippen voor Amer Shipping. Ontzorgen is onze kracht. Dit maakt Amer Shipping tot een betrouwbare partner voor alle stakeholders.